Groenonderhoud

Home > Centrum > Onderhoud in uw buurt > Groenonderhoud

Groenonderhoud

logo Bunnik Groep

De Bunnik Groep is verantwoordelijk voor het onderhoud van de openbare ruimte in Zoetermeer. Wij zijn dagelijks bezig in de wijken: Centrum, Stadshart, Seghwaert, Noordhove en op de bedrijfsterreinen en hoofdwegen.

We streven er naar om een prettige leefomgeving te creëren voor de bewoners van de wijken. In de wijken voeren wij het integraal onderhoud uit. Daarnaast zijn we in heel Zoetermeer verantwoordelijk voor gladheidbestrijding en onderhoud aan riolen, verkeersvoorzieningen en speeltuinen.

We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en streven naar een efficiënte en ecologisch vriendelijke methode om het groenonderhoud vorm te geven. We vinden het daarbij belangrijk mensgericht te ondernemen. Zo werken we met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en betrekken, waar mogelijk, de lokale bewoners bij het onderhouden van de openbare ruimte. Met ons veelzijdige team maken we Nederland iedere dag een beetje mooier. Of het nu gaat om groener, schoner, beter bereikbaar, veiliger of duurzamer, de Bunnik Groep gaat iedere uitdaging aan.

Wilt u op de hoogte blijven van onze werkzaamheden? Dat kan via onze facebook-pagina Werk in je wijk Zoetermeer Midden en Twitter WerkinjewijkZM.

Voor meer informatie over de Bunnik Groep kunt u terecht op onze website www.bunnikgroep.nl.

Bron: Bunnik Groep

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert