Wethouder Weerwag maakt kennis met Palenstein en De Leyens

Home > Centrum > Nieuws Centrum > Wethouder Weerwag maakt kennis met Palenstein en De Leyens

Wethouder Weerwag maakt kennis met Palenstein en De Leyens

RSS

Wethouder Weerwag bezocht op 30 juni en 1 juli 'zijn' wijken Palenstein en De Leyens. Wijkregisseurs Sandra Rispens (Palenstein) en Sabrina Verbarendse (De Leyens) stelde de wethouder voor aan diverse wijkteamleden en inwoners van de wijk.

Ze bezochten onder andere het inloopcentrum InZet aan het Rakkersveld, wijktuin de Zoete Aarde en buurttuin de Ambachtsheerlijkheid waar ze werden getrakteerd op lekkernijen uit de eigen tuin. Tijdens de wandeling gingen de gesprekken over diverse onderwerpen; van herstructurering tot groenonderhoud en van jongerenwerk tot buurtprojecten in de wijk. De gebiedsconsulent van Vidomes, de wijkagent, de jongerenwerker en de buurtverbinder vertelden over hun inzet in de wijk. De wethouder ging ook in gesprek met de stedenbouwkundige en de gebiedsbeheerder en natuurlijk de wijkbewoners, die zich dagelijks inzetten om de wijk schoner, mooier en gezelliger te maken.

'Al deze mensen zetten zich in voor de leefbaarheid, veiligheid en sociale samenhang in de wijk. Alles is met elkaar verbonden, we maken de wijk samen. Dat maakt het werken in de wijk zo interessant', zegt Sandra Rispens.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert