Werksessie met bewoners Sandrinapad en omgeving

Home > Centrum > Nieuws Centrum > Werksessie met bewoners Sandrinapad en omgeving

Werksessie met bewoners Sandrinapad en omgeving

RSS

Dinsdag 5 oktober kwamen bewoners van het Sandrinapad en omgeving samen in de voormalige Tango garage. Samen met inhoudelijke deskundigen van de gemeente gingen zij aan de slag met het ontwerp voor het omvormen van het Sandrinapad tot woonstraat, de aansluiting op de bestaande wegen, het groen en de verkeersveiligheid in de omgeving.

In september had een deel van de groep al met wijkregisseur Sandra Rispens een wandeling gemaakt door de omgeving. Tijdens de wandeling werden foto’s gemaakt en bespreekpunten geïnventariseerd. Met dit 'huiswerk' gingen de inhoudelijke deskundigen van de gemeente aan de slag.

Dinsdagavond werd aan twee tafels doorgepraat. Aan één tafel werd het Sandrinapad besproken. Aan de andere tafel werd gesproken over aanpassingen om in de andere straten onder andere de verkeersveiligheid in de toekomstige situatie te waarborgen. Zij bespraken met elkaar de voor- en nadelen van de verschillende varianten. Op 26 oktober komt de groep bewoners en deskundigen opnieuw bij elkaar.

Wethouder Margreet van Driel, wethouder Robin Paalvast en enkele raadsleden waren aanwezig.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert