Les in computer basisvaardigheden bij inZet Centrum

Home > Centrum > Nieuws Centrum > Les in computer basisvaardigheden bij inZet Centrum

Les in computer basisvaardigheden bij inZet Centrum

RSS

Heeft u thuis ook een computer, laptop of tablet, maar weet u eigenlijk niet goed hoe en wat u er allemaal mee kunt doen? Doe dan mee met de lessen basisvaardigheden voor de computer.

Van een ervaren vrijwilliger leert u hoe u met de meest voorkomende programma's kunt omgaan, zoals Word en PowerPoint. Ook leert u alles over e-mailen en veiligheid op het internet.

De lessen zijn elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur bij inZet Centrum aan het Rakkersveld 253. Deelname kost 4 euro per les, contant te voldoen of per ZoetermeerPas.

Laptops zijn aanwezig, maar als u een eigen laptop hebt, is het fijn om die mee te nemen. Tablets zijn niet aanwezig, dus voor uitleg over de tablet, moet u uw eigen tablet meenemen. Tijdens de lessen is er gratis kinderoppas voor kinderen van 0-4 jaar aanwezig.

Neem om u op te geven en voor meer informatie contact op met AnneMarie Hut via annemarie@stichtingpiezo.nl of 079-888 5550.

Bron: Stichting Piëzo

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert