Komt u ons voorlezen?

Home > Centrum > Nieuws Centrum > Komt u ons voorlezen?

Komt u ons voorlezen?

RSS

Nog enkele enthousiaste voorlezers gezocht voor de VoorleesExpress Zoetermeer. Het nieuwe voorleesseizoen is begonnen en wij willen graag nog een paar gezinnen blij maken met een voorlezer. 

De VoorleesExpress is een project om de taalontwikkeling en het voorleesplezier van kinderen tussen 2 en 8 jaar te bevorderen. Een voorlezer leest twintig keer voor bij een gezin thuis op een vast moment en vaste tijd. De voorlezer laat ouders en kinderen kennis maken met interactief voorlezen, boekjes en taalspelletjes. 

Wilt u zich aanmelden als voorlezer of wilt u meer informatie? Neem contact op met Leonie Bierhuizen via email:  zoetermeer@voorleesexpress.nl  of telefonisch: 06-43146849.

De VoorleesExpress wordt in Zoetermeer uitgevoerd door stichting Piëzo, werkt o.a. samen met Bibliotheek Zoetermeer en wordt financieel ondersteund door de gemeente Zoetermeer.

Foto: Lilian van Rooij Fotografie
Copyright: VoorleesExpress, 2017

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert