'Kom naar Buiten'-feest aan de Van Leeuwenhoeklaan

Home > Centrum > Nieuws Centrum > 'Kom naar Buiten'-feest aan de Van Leeuwenhoeklaan

'Kom naar Buiten'-feest aan de Van Leeuwenhoeklaan

RSS

Bewoners aan de van Leeuwenhoeklaan konden dit weekend vanaf hun balkon en in de tuin genieten. De klanken van Brasband Brassmotion waren namelijk niet te missen. Veel bewoners kwamen naar buiten voor een lekker hapje. De bewonerscommissie en actieve bewoners in de flat hadden voor de gelegenheid een springkussen, suikerspinnen en popcorn geregeld. 'Het is zo belangrijk om na corona weer iets te ondernemen met elkaar', aldus bewoner Sabrina.

Ook speelgoedbank Ikros was aanwezig. Kinderen konden speelgoed ophalen bij de stand. Daarvan werd goed gebruik gemaakt. Er werden bloemen uitgereikt en de kinderen konden spelletjes spelen op het grasveld. De Kom naar Buiten bus, Buurtwerk en woningbouwvereniging Vidomes waren aanwezig. Een geslaagde zonnige middag die in september zeker een vervolg krijgt, aldus buurtverbinder Anya van Hees.

Meer informatie of heeft u een idee?
www.zoetermeer.nl/komnaarbuiten
Een initiatief van gemeente Zoetermeer

  

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert