Computerlessen voor beginners bij inZet Centrum

Home > Centrum > Nieuws Centrum > Computerlessen voor beginners bij inZet Centrum

Computerlessen voor beginners bij inZet Centrum

RSS

Wilt u de beginselen van het werken met een computer leren? Doe dan mee met de computerlessen voor beginners bij inZet Centrum. 

Op donderdag 28 oktober kunt u vrijblijvend inlopen voor informatie over de lessen en voor computervragen. Op donderdag 4 november start de reeks van acht lessen; deze lessen vinden op donderdagmiddag plaats van 13:00 tot 14:30 uur. Twee lessen zullen gaan over e-mail en Outlook, twee lessen over Word en tekstverwerken, één les over veiligheid op het internet, twee lessen over powerpoint en één les over werken met Excell. In de Kerstvakantie zullen de lessen twee weken onderbroken worden.

De kosten voor deze lessen bedragen 4 euro per les. Deze kunt u contant betalen of met de Zoetermeerpas. Het is zowel mogelijk om met alle lessen mee te doen als om een losse les te volgen. Er zijn laptops aanwezig, maar als u een eigen laptop hebt, is het fijn als u die meeneemt naar de les. Tijdens de lessen is er gratis kinderoppas voor kinderen van 0-4 jaar aanwezig.

Neem om u op te geven en voor meer informatie contact op met AnneMarie Hut, via email: annemarie@stichtingpiezo.nl of telefonisch: 06-11720398

Fotograaf: Stichting Piëzo

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert