Cameratoezicht Rakkersveld Palenstein

Home > Centrum > Nieuws Centrum > Cameratoezicht Rakkersveld Palenstein

Cameratoezicht Rakkersveld Palenstein

RSS

De overlast op en rondom het Rakkersveld is de laatste tijd helaas toegenomen. Tijdens de jaarwisseling is er veel schade aangericht op deze locatie. De politie en gemeente werken intensief samen om de overlast te stoppen. Burgemeester Michel Bezuijen heeft na overleg met de politie en het Openbaar Ministerie besloten om tot 1 juni 2022 cameratoezicht in te stellen rondom het basketbalveld aan het Rakkersveld. Alleen de politie kan de beelden van de camera uitlezen.

Overlast melden

Ervaart u ondanks de extra maatregelen toch overlast of onveilige situaties? Wij vragen u dit te melden bij de politie en/of de gemeente. In noodsituaties belt u altijd 112. Meldingen zonder spoed kunt u aan politie doorgeven via telefoonnummer 0900-8844. Meldingen voor de gemeente, bijvoorbeeld voor team Handhaving, kunt u doorgeven via telefoonnummer 14 079, via de 'Mijn gemeente-app' of via het contactformulier.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert