Activiteiten inZet Centrum

Home > Centrum > Nieuws Centrum > Activiteiten inZet Centrum

Activiteiten inZet Centrum

RSS

Elke woensdag (schoolweken) van 12.45 uur tot 13.45 uur zijn ouders en kinderen van 2 t/m 8 jaar welkom bij inZet Centrum voor een voorlees- en taalspelletjesprogramma in samenwerking met de VoorleesExpress en de Boekfiets. Opgeven is niet nodig, open inloop voor ouders en kinderen.

Elke vrijdag (schoolweken) is er een Mama supportgroep van 14.45 uur tot 16.15 uur om ervaringen te delen terwijl kinderen van 0 t/m 4 jaar er gezellig bij spelen. Opgeven is niet nodig, open inloop voor ouders en kinderen.

Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar is er op vrijdag van 14.45 uur tot 16.15 uur een kinderactiviteit met elke maand vier terugkerende thema’s: knutselen en bouwen, kookactiviteit, spelletjesmiddag en schoon is gewoon (over duurzaamheid, milieu en spellen die hiermee te maken hebben). Kinderen kunnen zich met hun ouders inschrijven via het inschrijfformulier wat aan de balie verkrijgbaar is. 

Voor meer informatie:
Gioia@stichtingpiezo.nl (vrijdag)
Christine@stichtingpiezo.nl (woensdag)

Bron: Stichting Piëzo

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert